Bio hcg kuur

Met de Bio HCG kuur kunt ook u zonder inspanning afvallen! Ook u wilt er weer strak en gezond uitzien. Daarnaast bestaat er een grote groep mensen met een serieus gewichtsprobleem en daar moet wat aan gedaan worden. En dat kan met de Bio HCG kuur! Hoe gaat dit nu in zijn werk, waarom is het zo dat met Bio HCG de afvaller in principe geen inspanningen hoeft te verrichten. Bio HCG maakt gebruik van de lichaamseigen functie voor de vet verbranding. Zodra u de Bio HCG inneemt valt u automatisch af en kunt u met de Bio HCG kuur tot op acht procent lichaamsgewicht voor vrouwen en twaalf procent voor mannen verliezen. Een prachtig resultaat, en dat heeft u te danken aan de Bio HCG kuur.

Bio variant HCG

Het lichaam maakt gebruik van de HCG hormoon waardoor het lichaam wordt aangestuurd om vet te verbranden voor de energie voorziening van het lichaam. Goed voorbeeld daarin is de vet verbranding van de zwangere vrouw waarbij het kind vers voedsel krijgt toegediend. Van deze eigenschap is de Bio variant gemaakt en vloeibaar gemaakt. U kunt dan ook de vloeistof handig innemen door de Bio HCG spray of de vloeistof ampullen. Zodra de vloeistof door het lichaam is opgenomen start het afvallen. Daartoe doet het lichaam alle inspanning en dus hoeft u in principe zelf niets te doen.

Bio HCG kuur en dieet

Tijdens de inname van de Bio HCG kuur valt u af echter heeft u voldoende energie. U hoeft dan ook niet veel aanvullend in te nemen. Bio HCG schrijft een specifiek dieet voor waarbij u een minimale hoeveelheid aan voedsel binnen krijgt. Dit lichte dieet bevat geen vetten of koolhydraten. Het dieet moet u een vol gevoel geven waarbij u essentiƫle aanvullende voedingsstoffen binnen krijgt. Het lichaam heeft namelijk eiwitten nodig om specifieke lichaamsfuncties te kunnen aansturen. Daarnaast is het verstandig om een geregelde hoeveelheid vitaminen binnen te krijgen.

Stabilisatie fase

Zodra u op het gewenste lichaamsgewicht bent gekomen danwel u bent tevreden met hoe uw lichaam eruit ziet, dan stopt u met het innemen van de Bio HCG kuur. Dit betekent dat u weer meer trek aan eten krijgt en dus gaat u meer eten. Om te voorkomen dat u in een oud eetpatroon terug valt, verstrekken wij u een legio aan Bio HCG recepten. Deze recepten zijn gebaseerd op volwaardige ingrediƫnten bestaande uit fruit, vis, noten, groente en zuivelproducten, waarmee u heerlijke maaltijden kunt maken. Lekker eten is belangrijk, maar let op wat u eet! Volgt u de Bio HCG instructies dan kunt u ook op een mooi stabiel lichaamsgewicht blijven.

De nieuwe ik!

Door af te vallen met de Bio HCG kuur, is uw mooie ik weer tevoorschijn gekomen. U straalt en uw ziet er geweldig uit. U heeft een prachtig strak figuur en dat laat u graag zien. Daarbij heeft u energie te over, en dus bent u met een sport begonnen of doet u meer aan beweging. Bio HCG heeft u een geheel nieuwe manier van leven aangeleerd zodat u stabiel en zelfverzekerd door het leven kunt gaan. Wat een prachtig resultaat, en dat alles heeft u te danken aan de Bio HCG kuur.