Eenvoudig afslanken

Wilt u ook eenvoudig en snel afslanken? Makkelijk en eenvoudig afslanken kunt u nu ook door de Bio HCG kuur! De Bio HCG kuur is voor iedereen geschikt om eenvoudig af te vallen. Het kan zijn dat u echt teveel aan vet aan uw lichaam heeft zitten, of u bent mogelijk ontevreden over een bepaalde plaatselijke vet ophoping. Bio HCG is ervoor bedoeld om effectief de overtollige vet reserves in het lichaam aan te pakken. De Bio HCG stuurt namelijk het lichaam aan om vet te verbranden en dus ziet u het vet ook snel als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met Bio HCG slankt u eenvoudig af.

24 dagen 10 procent afvallen

Met de Bio HCG kuur kunt u snel en eenvoudig afslanken. Zodra u begint ziet u dan ook snel de opgehoopte vetten verdwijnen. Met een enkele kuur kunnen mannen tot op twaalf procent van het lichaamsgewicht verliezen. Voor vrouwen is dit acht procent. Dit betekent dat gedurende de kuur uw lichaam sterk verandert. Om het afval proces continu en veilig door te zetten geven wij u een reeks aan adviezen waarnaast het dieet naast de Bio HCG kuur ervoor zorgt dat u “met een vol gevoel” eenvoudig afslankt. Om er ook voor te zorgen dat u eenvoudig afslankt, neem dan contact op met het Bio HCG afval team.

BMI schaal

Hoeveel u kunt en mag afvallen is afhankelijk van uw Body Mass Index waarde. Deze waarde wordt berekend door uw gewicht in kg tweemaal te delen door uw lengte in meters. Gewoonlijk dient dit tussen 18,5 en 24,9 te liggen waarbij uw lichaam niet te weinig maar ook niet teveel aan vetten heeft opgeslagen. Boven de 25,0 is het zichtbaar dat u teveel aan vet heeft waarnaast u boven de 30,0 zwaarlijvig bent. U dient af te vallen en wel snel. U moet namelijk iets aan uw gezondheid doen. Ook voor mensen die gemiddeld een goede BMI waarde hebben, kunnen afvallen met de Bio HCG kuur. U bent niet tevreden over een plaatselijke vet ophoping en dus kunt u met een verkorte kuur dit wegwerken.

Wat wel te eten!

Gedurende Bio HCG kuur dient u simpelweg ons dieet te nuttigen om zo een vol gevoel te hebben, echter zonder dat u teveel aan voedingsstoffen binnen krijgt. Uw lichaam is aan het afslanken door opgeslagen vetten te verbranden en dus hoeft u niet veel aanvullend in te nemen, behoudens een eiwitrijk dieet. De combinatie Bio HCG kuur en het lichte dieet maakt dat u snel afvalt. Na de Bio HCG kuur gaat u weer meer eten en daartoe verstrekt Bio HCG u een reeks aan recepten. Daarmee leert u als het ware welke ingrediënten goed zijn voor uw lichaam om zo op het behaalde lichaamsgewicht stabiel te blijven.

Bio HCG geeft zelfverzekerdheid!

Na de Bio HCG kuur ziet u er goed en stralend uit. Uw omgeving complimenteert u geregeld en u laat uw figuur dan ook graag zien. U heeft energie te over en beweegt dan ook meer. Dit werkt positief op het gehele gesteld waarnaast spieren steviger worden. Bio HCG heeft u een andere manier van leven gegeven. Ook u kunt makkelijk, snel en eenvoudig afslanken door gebruik te maken van de Bio HCG kuur. Na één of twee Bio HCG kuren kunt u ook genieten van een prachtig figuur. Een mooi resultaat!