Sense Bio HCG

Afvallen hoeft geen centje pijn en moeite meer te kosten, met Bio HCG van Sense valt u automatisch af zonder iets te doen. De Sense Bio HCG kuur stuurt namelijk direct de lichaams functie van de verbranding van opgeslagen vetten aan. U kunt met dit gegeven dan ook snel en adequaat afvallen door naast de Sense Bio HCG kuur een licht dieet in te nemen. Zodoende kunt u makkelijk afvallen door de positieve werking van de Sense Bio HCG kuur. Om ook af te vallen zonder teveel moeite daarvoor te doen, bestelt u de producten van Sense Bio HCG en ook u kunt binnen een kuur van 24 dagen tot op 10% van uw lichaams gewicht zien verdwijnen.

Producten van Sense Bio HCG

Omdat Sense gebruik maakt van de bio variant van het HCG hormoon, is de positieve werking hiervan geconcentreerd in een vloeistof. U kunt dan ook de Bio HCG van Sense verkrijgen in ampullen gevuld met Bio HCG vloeistof danwel u kunt het verkrijgen in een spray. Beide producten neemt u in via de tong. Zodra de Bio HCG van Sense is opgenomen door het lichaam, wordt het lichaam dan ook direct aangestuurd om de vetten te gaan verbranden. Door het eten van een licht dieet weet u zeker dat u moet gaan afvallen. Om ook makkelijk en praktisch zonder inspanning af te vallen, maakt u handig gebruik van de positieve werking van de Sense Bio HCG kuur.

Weet wat u eet!

Om goed af te vallen moet u naast de Sense Bio HCG kuur een licht dieet innemen. Dit betekent dat u tijdens de Sense Bio HCG kuur een dieet volgt zonder verzadigde vetten, met beperkte hoeveelheid koolhydraten echter veel eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk voor vele lichaams functies echter kunnen niet zoals vetten worden opgeslagen in het lichaam. Bijkomend voordeel is dat u een verzadigd gevoel krijgt van eiwitten. Bent u aanbeland op het juiste lichaams gewicht dan kunt u stoppen met de inname van de Sense Bio HCG kuur. U begint meer te eten, echter om te voorkomen dat u in een oud eet patroon terug valt, geven wij u een reeks aan recepten mee. Daarmee leert u in een paar weken tijd wat wel en niet goed is voor uw lichaam. Weet wat u eet is dan ook een belangrijk motto. Sense Bio HCG maakt dat u weet welke volwaardige ingrediënten tezamen een lekkere maaltijd maken.

Hoeveel afvallen?

Om af te vallen moet u uiteraard weten hoeveel u kunt afvallen. Daartoe wordt gebruik gemaakt van de BMI waarde. Deze waarde geeft relatief aan hoeveel u aan vetten teveel heeft. Dit wordt berekend door uw gewicht in kilo’s twee maal te delen door uw lengte in meters. Is die waarde meer dan 25 dan weet u dat u echt teveel vetten aan uw lichaam heeft zitten, en dat kunt u merken. Door tijdens het afvallen de BMI waarde in de gaten te houden weet u wat de progressie is. Heeft u een waarde van rond de 21 behaald dan adviseert Sense Bio HCG om te stoppen met de Bio HCG kuur. Het resultaat laat zich zien, u ziet er weer fantastisch uit.

De nieuwe levenswijze

Via de Sense Bio HCG kuur bent u veel afgevallen en door de verstrekte recepten weet u wat u wel en niet moet eten. Op die manier bent u op een eenvoudige manier veel afgevallen en kunt u door het leven op een stabiel lichaams gewicht. U straalt en bent zelf verzekerd. U heeft energie te over en dus sport u. Tevreden kunt u met het leven verder gaan.