Snel afvallen met BIO HCG

Wil jij ook snel afvallen? | Dat kan met Bio Hcg

Snel afvallen, dat wil iedereen wel. Jij ook, je hebt her en der aan je lichaam wat teveel aan vet zitten. Je bent er ook niet tevreden over omdat het gewoon niet meer fijn afkleedt. En er komt dan ook nog bij dat je over een paar weken je oude klasgenoten terug ziet. Daarvoor wil je uiteraard dat je er geweldig uitziet, en je wilt stralen. Dan biedt de BIO HCG methode uitkomst voor je. In 24 dagen kun je namelijk als vrouw tot op 10% van je lichaamsgewicht verliezen en als man tot op 12%. Ok, het is een snelle manier om af te vallen, echter het is een veilige manier omdat alle negatieve bijwerkingen uit het middel zijn gefilterd in het laboratorium. Wij adviseren je hierbij ook compleet over wat je naast de kuur goed kunt eten om zo snel op het gewenste lichaamsgewicht te komen en te blijven.

Hoe werkt de BIO HCG methode?

BIO HCG is een middel dat het lichaam instrueert verkeerde om overbodige vetten op te branden, om zo te voorzien in de dagelijkse energie behoefte. Dit is van de natuurlijke hormoon gekopieerd welke ervoor zorgt dat de zwangere vrouw overbodige vetten opbrandt om in de nodige energie te voorzien, terwijl de baby vers verbrand voedsel krijgt toegediend. Je valt dus af terwijl je wel voldoende energie hebt om door te gaan. Toch eet je een licht dieet om in een noodzakelijke hoeveelheid eiwitten te voorzien. Met een minimaal dieet van nog geen 500 calorieën val je dus hand in hand met de BIO HCG kuur snel af.

Afvallen doe je zo

Met de BIO HCG kuur kun je dus verantwoord en snel afvallen zonder bijwerkingen. Na een kuur van 24 of 48 dagen heb je een mooi resultaat behaald en stop je met de kuur. Wij geven je dan handige tips om je lichaam te laten stabiliseren in de nakomende weken. Dit doen we in de vorm van recepten en adviezen omtrent wat je goed kunt eten en wat niet. Eén en ander kun je uitgebreid nalezen in onze documentatie en brochures. Via een helder stappenplan begeleiden we jou van je oude ik naar je nieuwe lichtere en slanke ik.

Nadat je bent afgevallen

Je bent zichtbare vele kilo’s kwijtgeraakt en daarover ben je tevreden. Het is natuurlijk jouw bedoeling om niet weer aan te komen. Via ons uitgebreide informatie kun je je huidige lichaamsgewicht op peil houden. Je voelt je goed en je begint meer te bewegen. Je hebt ook meer tijd, omdat een lichter lichaam je meer snelheid geeft en je bent minder snel uitgeput. Je gaat dan ook meer sporten en dat past ook goed bij hoe je je nu voelt. Al met al zul je door de BIO HCG kuur en het aangepaste eetpatroon een beter leven krijgen. Je levenspatroon is gewijzigd van veel vlees en verzadigde vetten te eten zonder veel beweging, rusteloos- en moedeloosheid naar het eten van gezonden onverzadigde vetten, fruit en groentes met veel beweging tussendoor. Je voelt je actief en dat straal je uit. Je oude klasgenoten zullen dan ook jaloers op je geweldige figuur zijn.