Tips afslanken

Handig afslanken doet u met de tips van Sense Bio HCG. Sense Bio HCG maakt gebruik van de bio variant van het menselijk hormoon HCG waarmee de verbranding van lichaams vetten aangestuurd kan worden. Dat is dus mooi handig, en tezamen met de tips van Sense omtrent kuur, dieet en stabilisatie fase kunt u gemakkelijk en effectief veel kilo’s verliezen. Zodra u de Bio HCG via de tong heeft ingenomen wordt het lichaam aangestuurd om vetten te verbranden om in de energie behoefte te voorzien. Dat houdt in dat u weinig aanvullend hoeft te eten, behoudens aanvullende noodzakelijke voedings stoffen.

Tips voor kuur en dieet

Volgt u de kuur van Sense Bio HCG dan valt u af. Middels onze tips weet u wat u tijdens deze fase moet innemen. Het Sense dieet bestaat uit een vet vrij, koolhydraat arm en eiwitrijk dieet. Aanvullend neemt u eveneens vitamines in zodat alle belangrijks voedings stoffen in uw lichaam komen. Het eten van eiwitten is ook belangrijk omdat eiwitten u langdurig een vol gevoel geven. daarnaast zorgen eiwitten voor aminozuren welke weer gunstige eiwitten voor het lichaam aanmaken. Volgt u onze dieet tips dan kunt u gemakkelijk en langdurig blijvend afvallen.

Tips voor stabilisatie fase

Nadat u het optimale lichaams gewicht heeft bereikt, kunt u stoppen met de inname van de Sense Bio HCG kuur. Onze tip is dat u ongeveer stopt rond een Body Mass Index waarde van 21. Dan heeft u veelal een prachtig uitziend figuur met een optimale hoeveelheid niet zichtbare vet reserves. Wij geven u daarnaast vele tips via recepten omtrent wat u wel en niet moet nuttigen. De volwaardige ingrediënten bestaan voornamelijk uit zuivel, vis, noten, groente en fruit met een lage glycemie gehalte waarmee overheerlijke maar gezonde recepten voor gerechten worden samengesteld. Zodoende weet u dat u niet in een jojo-effect terecht komt, maar blijft u stabiel op een mooi lichaams gewicht.

Tips omtrent beweging

In principe is het zo dat u kunt afvallen met Sense Bio HCG zonder dat u daarvoor veel moet doen. Toch geven wij u tips omtrent hoe u het afvallen middels meer beweging kunt versnellen. Beweging betekent een toenemende energie behoefte en dus dient meer opgeslagen vetten daartoe voor aangewend worden. Het is maar net wat voor type mens u bent. Maar beweging helpt. U hoeft dan niet direct over te gaan op sit-ups en dergelijke maar meer met de fiets gaan, of neem eens de trap bevorderd al de toename van vet verbranding. Zo ziet u dat u met onze tips het afval proces kunt versnellen.

Tips na de kuur

Heeft u de stabilisatie fase goed doorlopen dan weet u inmiddels wat voor positief effect onze tips en recepten op uw levenswijze hebben. U weet welke volwaardige ingrediënten u kunt combineren tot heerlijke gezonde recepten zonder dat u aankomt. Door de tips van Bio HCG ziet u er stralend uit met een fantastisch figuur en met die tips kunt u dit bereikte resultaat ook zo houden. Geweldig dus, en dat heeft u te danken aan de tips van Sense Bio HCG. Wilt u ook stevig afvallen neem dan de met Bio HCG gevulde afslankpillen of de handige spray.